Agrement la Vila HOPE pentru o vacanta de vis !

La numai 30 de Km de Vila Hope intalnim Transalpina (DN67C), cea mai inalta sosea din Romania, avand punctul cel mai inalt in Pasul Urdele (la 2.145 m). Drumul face legatura intre orasele Novaci din judetul Gorj si Sebes din judetul Alba; unde, in fiecare an in luna septembrie pe o portiune a DN67c intre Novaci si Ranca se desfasoara Campionatul National de Viteza Ón Coasta.
Iarna in statiunea Parang puteti practica schi-ul si snowboard-ul pe partiile de diferite grade de dificultate, accesul la acestea fiind posibil de la vila noastra cu telescaunul.
Pentru aceia care nu stiu inca sa schieze, nu este nici o problema! In Parang va puteti inscrie la cursurile de schi organizate de instructori de schi testati de Federatia Romana de Schi. cursurile sunt atat pentru incepatori cat si pentru avansati.
La Vila HOPE turistii care nu vor sa schieze au posibilitatea de a procura boburi pentru partie sau pot alege sa petreaca clipe de neuitat pe sanie, snowboard sau drumetii pe crestele Muntilor Parang.

Tot in Parang, cei mai indrazneti au posibilitatea sa guste din placerea zborului, realizand un zbor de neuitat in tandem cu parapanta.

Pe timpul verii, in Parang puteti opta pentru drumetii pe traseele marcate si omologate, unde puteti vizita lacurile glaciare din Parang,Obarsia Lotrului, Lacul Galcescu,varful Parangu Mare, Groapa Seaca, Cheile Jietului, Varful Carja, Valea Polatistei si multe altele.
De asemeni, in Parang este organizata periodic cea mai mare competitie de mountain bike din Romania, este organizata Nedeea troitei la cota 1500m cu ocazia sfintei Marii, in care bastinasii din Valea Jiului, numiti momarlani, pregatesc mancaruri traditionale

(balmos, tocana de oaie cu varza, etc.), specifice locului si sunt servite gratuit tuturor turistilor aflati in zona.